Problem with Magic Mouse pairing

Discussion in 'Mac Accessories' started by horace528, Jun 30, 2012.

  1. horace528 macrumors regular

    horace528

    Joined:
    May 14, 2011
    #1
    Hello Apple Support Communities
    I have used a Magic Mouse for some time, maybe now an year. But I started having this problem today.
    When the Magic Mouse did not connect with my MBP, I removed the mouse from the Bluetooth and tried to put it back.
    But the Bluetooth Setup Assistant is saying that the pairing did not work, and asked for a passcode or a different pairing method.
    Here's a screenshot:
    [​IMG]
    Also, I tried using the System Prefrences and click on mouse to set up my Magic Mouse, but it said the same thing; pairing failed.
    Here's a screenshot:
    [​IMG]
    Is there any solutions to this problem? I hope that you can get me an answer fast, as I use Magic Mouse a lot with my MBP.:(:(
    Screenshots will also be attached.
     

    Attached Files:

  2. JediMeister macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #2
    Have you tried installing a fresh set of AA batteries? How about turning off and back on Bluetooth on the Mac? Anything nearby that could be causing interference?
     
  3. horace528 thread starter macrumors regular

    horace528

    Joined:
    May 14, 2011
    #3
    Turning off and back on Bluetooth made my Magic Mouse work like a charm :D
    Thanks for your help :D:D:apple:
     
  4. JediMeister macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #4
    Simple solutions are always best. Glad it worked out!
     

Share This Page