Problem with Mail... Help!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Sdahe, Oct 28, 2008.

  1. Sdahe macrumors 68000

    Sdahe

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    San Juan, PR
    #1
    Hello Guys,

    There is something strange going on with Mail in my computer. Almost 90% of the time I send an email and it stays in sending mode for a while... I have to quit Mail and open it again to send the email... Some times it comes up a window to ask me if I want to select another smtp to send email...

    How can I fix this?
     
  2. kornyboy macrumors 68000

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Location:
    Knoxville, TN (USA)
    #2
    Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5F136 Safari/525.20)

    Off the top of my head, I would try recreating the mail account. You may also want to try deleting the preference file and allowing Mail to re-create one. Beyond those two things you may need to re-install Mail or re-create your user.
     
  3. Sdahe thread starter macrumors 68000

    Sdahe

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    San Juan, PR
    #3
    How can I delete the preference file?... would this erase my emails?...
     
  4. Sdahe thread starter macrumors 68000

    Sdahe

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    San Juan, PR
    #4
    Please somebody help me with this... Now is worst... I send an email and it sends it after 3 minutes or so.. :mad:
     

Share This Page