Problem with quicksilver...HELP!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by LongTallJulie, Mar 11, 2008.

  1. LongTallJulie macrumors newbie

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    New York
    #1
    Whenever I try to open a new tab in safari (with cmndT) while Quicksilver is running quicksilver comes up instead of a new tab.
    I've tried changing the hot key a few times but it doesn't help.
     
  2. karenflower macrumors 6502a

    karenflower

    Joined:
    Dec 7, 2007
    #2
    Is there anything in the Triggers pane that could be causing this?
     
  3. LongTallJulie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    New York
    #3
    no... i don't see anything wrong there.
    is there a way for my to make a different shortcut for a new tab?
     
  4. Am3822 macrumors 6502

    Am3822

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Location:
    Groningen, The Netherlands
    #4
    That's odd, I have Quicksilver installed and I've not encountered such a problem. Does it happen outside Safari as well when you press command-T ?
     
  5. polycat33 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Location:
    Alexandria, VA
    #5
    Sounds like quicksilver is set up to come up with command+T, which is different than the triggers - you can check it by going to preferences/command and on the first line "hotkey activation" it might say command+T, and you'll of course want to edit it to change it. Default is control+space I believe, which has never had any overlaps with program commands for me (likely that's why they chose it as default).
     

Share This Page