Problems downloading messages with attachments over EDGE.

RL600

macrumors member
Original poster
Sep 30, 2007
90
0
Palm Beach, Florida
I was trying to view a business card sample I got from my buddy who I'm starting a business with, and I get the message and this is what comes up:

"This message has not been downloaded from the server."

This has only happened to me when trying to receive messages with attachments. This is not the first time it's happened. And whats weird is now that I'm on WiFi I can't find a way to re-download this message so I can view it.

Anyone else have problems with this? Anyone know a fix for this?

Thanks,

Reid.
 

calvy

macrumors 65816
Sep 17, 2007
1,270
9
I've gotten the message before, but usually if I back out of the folder, then try to go back in and read the message, it will reload and load the attachment/message. Maybe even click the refresh icon if it's visible in the bottom left corner.
 

RL600

macrumors member
Original poster
Sep 30, 2007
90
0
Palm Beach, Florida
I tried the refresh button, didn't seem to do anything at all, over EDGE or WiFi. Thanks for the input though.

Any other ideas?

Reid.
 

boss1

macrumors 6502a
Jan 8, 2007
978
36
Although most of the attachments I get in mail come through without a hitch. I too have seen what your talking about. It's a bit frustrating because there is no option to "download message from the server" . it kind of just leaves you with the error and no mail.
 

Similar threads

  • vine-boating
9
Replies
9
Views
239
  • SidTheSloth
0
Replies
0
Views
230
  • andreppb
3
Replies
3
Views
288
Replies
0
Views
170
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.