Problems with Bluetooth headset

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by rrider77, Oct 25, 2010.

  1. rrider77 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 22, 2010
    #1
    I am new to the iPhone and jailbreaking. I have the iPhone 4 with 4.1 jailbroke. My issue is I have the motorola s9hd Bluetooth headset which use to work well with the 4.1 upgrade. But since I jailbroke I noticed the controls don't work like they use to. The play/pause button starts the music but I can't pause it or the foward, back buttons don't work either. The answer call button works. I know the headset works because I also tested it on my previouse phone and it worked perfect prior to jailbreaking. Has anyone had the same problem.
     
  2. rrider77 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 22, 2010
    #2
    Does anyone have a Bluetooth headphones that work well with 4.1 jailbroke
     
  3. boxstboy macrumors member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    #3
    I have the exact same headset on a 4.1 jailbroken iPhone 4. It works perfectly. Maybe your headset is broken. Can you try on another phone?
     
  4. rrider77 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 22, 2010
    #4
    Thanks for the reply. I got it to work. I had to delete it from the iphone and resync it then it started working. Thanks for the help.
     
  5. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #5
    I'm going to pair mine (same set) up again after upgrading from 4.01 to 4.1 jailbreak. Hope all is working well. Thanks for the validation.
     
  6. TruckdriverSean macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas, US
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8B117 Safari/6531.22.7)

    I've had several Bluetooth devices (headsets, car stereos) act funky and telling the iPhone to "forget this device" then re-pairing" usually sets things right.

    This happened more often with my old (un-jailbroken) 3G, but has happened a time or two with my iP4. Same solution worked.
     
  7. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #7
    Well all is well after pairing for the first time post upgrade. On my iP4 at 4.0.1 I was unable to use the pause/play, forward or reverse buttons, but now those are working as well. Very happy with my S9-HD's
     

Share This Page