Problems with El Capitan and iMovie Theater

Discussion in 'OS X El Capitan (10.11)' started by ToddJ, Aug 6, 2015.

  1. ToddJ macrumors 6502

    Joined:
    May 23, 2008
    #1
    When I use iMovie on El Capitan, the 'iMovie Theater' it keeps saying 'Turn on iCloud Drive' in the upper left had corner. However, i have iCloud for iMovie turned on. I try to turn it off and on several times in the iCloud settings. Is this a known issue for it in El Capitan? is there another setting that I don't know about? No movies show up in the 'IMovie Theater' even though I have around 6 or 7 on my other devices. (Although I usually have problems with the iMovie Theater not syncing correctly between all my devices.
     
  2. uk1simon macrumors member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Location:
    UK
  3. arilev macrumors member

    arilev

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Location:
    Oakland, CA
    #3
    Same here as well. Can't find any resolution so I assume we are just waiting for an iMovie update.
     
  4. Fiveave macrumors newbie

    Joined:
    Oct 11, 2015
    #4
     
  5. Fiveave macrumors newbie

    Joined:
    Oct 11, 2015
    #5
    Same problem.contacted apple.no joy.they seemed unaware of this issue.had no solution,but said it might be fixed with patch.
     
  6. HeathH macrumors member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Location:
    Honolulu, HI
    #6
    Exact same issue here. Videos made in iMovie on the mac not uploading to theater and none of the videos existing in iMovie theater are showing on the mac.
     
  7. Imac Sam macrumors 6502

    Imac Sam

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Location:
    Harrisonburg, Virginia
    #7
    Add another to the list that has the same problem.
     
  8. Imac Sam macrumors 6502

    Imac Sam

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Location:
    Harrisonburg, Virginia
    #8
    The recent Imovie update fixed it for me.
     

Share This Page