Problems with flash player

Discussion in 'macOS' started by Chelsealov3, Jul 18, 2009.

  1. Chelsealov3 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Cali
    #1
    So, I've been trying to install adobe flash player on my iMac, running os 10.5.7, using the latest version of firefox.
    I download the file from adobe, and follow all the on screen instructions and in the end it says the installation was successful, however when I go to http://www.socialvibe.com I get a prompt to install flash player.
    Also, I can still watch youtube videos, and go to some flash based websites.

    Any help would be appreciated, thanks.
     
  2. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #2
    I have heard of others having this issue
    Have you restarted Firefox?

    My understanding is that some have had to run the install multiple times before it actually took (for reasons I do not understand)

    You might want to send a PM to MR user clevin
    He is the resident Firefox guru and if anyone on the board knows what is going on for you, he will

    Woof, Woof - Dawg [​IMG]
     
  3. Chelsealov3 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Cali
    #3
    I have restarted Firefox, and run the install quite a few times, thanks for the suggestions though.
    I'll definitely send him a message and see where that goes.
     
  4. kasakka macrumors 68000

    Joined:
    Oct 25, 2008
    #4
    If YouTube etc works fine, then you have Flash installed properly. I think it's a case of the SocialVibe website checking for Flash 9, but it doesn't understand that the current Flash Player is version 10.
     
  5. Chelsealov3 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Cali
    #5
    hmm.
    I uninstalled version 10, and replaced it with version 9, and still nothing.
    :(
     

Share This Page