problems with iPhoto

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by emjaycee18, Oct 25, 2011.

  1. emjaycee18 macrumors regular

    Joined:
    Jun 14, 2010
    #1
    I'm currently running iPhoto 09, and I'm using a shared library with my wife. We recently bought a new camera, and most, but not all, of the photos are only viewable on the user account that uploaded the photos. If I upload photos to iPhoto, my wife will see all of the thumbnails in iPhoto, but when the photo is viewed fullscreen, it just goes blank. Same goes for me when the photos are uploaded on her account. These photos also won't sync with my iPhone as well. The location of the library is in Mac HD/Users/Shared so that really shouldn't matter.

    Does anyone have any suggestions other than just upgrading to iPhoto '11

    Thanks
     
  2. jrf2012, Oct 27, 2011
    Last edited: Oct 27, 2011

    jrf2012 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Location:
    Sydney
    #2
    Iphotos Blank

    Hi I accidentally deleted my photos from the pictures file I restored them via time machine. But now in iPhoto 11 the pictures only appear if you click on them. When you are looking at them in events they are blank. I don't know how to restore them can anyone help?

    It's not all the photos either only some in different events no pattern to it.
     
  3. dermo macrumors newbie

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Location:
    Ireland
    #3
    iPhoto and thumbnails

    Hi

    I have been using my Kodak Z740 digital camera with iPhoto for last few years and now I have a problem for the first time.
    When I sync Mac with camera dock, I can only see blank thumbnails in iPhoto, and when I try to continue the import, I get a message telling me it is an unknown format? They are all JPGs , so should not be a problem.
    Any ideas?
     

Share This Page