problems with mirroring displays to sony led tv

leaffan

macrumors newbie
Original poster
Jan 18, 2012
3
0
i have my imac hooked up to my sony bravia 46 led tv via hdmi connection. everything works fine except the mirrored image on the tv is not identical to that of my mac screen. the image on the tv has an overall magenta tinge. the tv is new and works perfect with my bluray player. Anyone else have this issue?? any suggestions on a fix??
 

forty2j

macrumors 68030
Jul 11, 2008
2,585
2
NJ
You may just need to do a color adjustment for the input you're using. Sony's color adjustments are specific to each port (at least, they are on my Bravia).
 

leaffan

macrumors newbie
Original poster
Jan 18, 2012
3
0
tried that trick already. I can get it close but still not great. I figured the tv would mimick the mac as i have seen it perfect on other hd tvs without the colour corrections. Sony says it is a corrupted signal coming from the computer???
 

forty2j

macrumors 68030
Jul 11, 2008
2,585
2
NJ
tried that trick already. I can get it close but still not great. I figured the tv would mimick the mac as i have seen it perfect on other hd tvs without the colour corrections. Sony says it is a corrupted signal coming from the computer???
Any chance it's a bad cable?
 

leaffan

macrumors newbie
Original poster
Jan 18, 2012
3
0
not a bad cable. Colourspace??? not sure what that is. I am running through the hdmi 4 port.
 

Similar threads

Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.