Problems with Panorama View

Discussion in 'iOS 6' started by bromagz, Sep 26, 2012.

  1. bromagz macrumors newbie

    Joined:
    Sep 26, 2012
    #1
    So i've updated to the latest iOS 6 and it's great for my 4S and was under the impression that i have no desire to upgrade to a 5 that i couldn't use the inbuilt panaorama view, thats till a friend of mine said he can use it on his 4S so i'm thinking great i'll try it out, but to no avail, i've tried all the settings and looked in the camera and couldn't find a single thing. I've provided two screen shots from my phone as well, what am i doing wrong :confused::confused::confused:
     

    Attached Files:

  2. bromagz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 26, 2012
    #2
    Also terribly sorry if this has been addressed else where, i'm in Bali so my internet is very slow so i just couldn't search every topic to find out.

    Also it may be worth mentioning i have a dev license and upgraded early.
     
  3. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #3
    You should have it. I suggest a reinstall. I'm on the 4S and have it. I was using the betas and it was on the GM.
     
  4. bromagz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 26, 2012
    #4
    Thanx, very odd. I'll do that when i'm back home!
     
  5. Carlanga macrumors 604

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
    #5
    you sure you got a 4S and not a 4? Do you have Siri?
     

Share This Page