Process using too much CPU ?

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by soamz, Jun 24, 2014.

  1. soamz macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Orissa, India
    #1
    See the attached pic.

    Im on the top of the line Macbook 15.
    Still I feel, the battery life has gone massive down.

    Earlier with OS X 9, I was getting 6-7 hours.

    Now it goes 1 hour only.

    And I feel the system got a bit slow after Yosemite.

    Im with Apple Developer account, so its all updated too.
     

    Attached Files:

  2. BasicGreatGuy Contributor

    BasicGreatGuy

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Location:
    In the middle of several books.
    #2
    I think it is way too early to be complaining, especially when Apple hasn't even released a beta version.
     
  3. haravikk macrumors 65816

    Joined:
    May 1, 2005
    #3
    A number of people seem to be seeing the same thing; using Activity Monitor to quit, or force quit, the process may help, but before you do make sure to sample the process and submit the result to bugreport.apple.com.

    Some people have tried disabling the process entirely (preventing it from starting at all), but I'm not sure what it's actually for, and some people have broken their systems turning it off that way; just quit/force-quit it any time it gets too high instead :)
     
  4. brand macrumors 601

    brand

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Location:
    127.0.0.1
    #4
    Define "too much CPU".
     
  5. richard.mac macrumors 603

    richard.mac

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    51.50024, -0.12662
    #5

Share This Page