Professional ringtones?

Discussion in 'iPhone' started by iphoneguy50, Oct 11, 2008.

  1. iphoneguy50 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 11, 2008
    #1
    I need professional ringtones. I'm a business man.
     
  2. Small White Car macrumors G4

    Small White Car

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Location:
    Washington DC
    #2
    Search this site. Someone actually went to the trouble to post home-made ringtones for exactly this purpose. It was probably about a month ago.
     
  3. aluren macrumors 65816

    Joined:
    Sep 9, 2008
  4. superstrikertwo macrumors 65816

    superstrikertwo

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Location:
    California
    #4
    Thizz Dance is not a professional right tone.

    But a simple beep beep beep or nokia tune would probably count as professional ringtones.
     
  5. Flhusky macrumors 6502a

    Flhusky

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    Florida
    #5
    :(
    banned already? woah that was fast.
    But if you bother to read this thread...
    Professional ring tones
     
  6. tweeg macrumors member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    #6
    Im getting curious now also :):D Let us know when u found it
     
  7. pkagel macrumors regular

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Location:
    SoCal ExPat
    #7
    I use the old phone ring tone built into the phone. Not only is it loud it also doesn't sound like a college kids ringtone.
     
  8. ucfgrad93 macrumors P6

    ucfgrad93

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    Colorado
    #8
    I use Old Phone, and set it on vibrate when I need to.
     
  9. eye.surgeon macrumors 6502

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Location:
    California
  10. ViViDboarder macrumors 68040

    ViViDboarder

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Location:
    USA
    #10
    Haha, business man got banned! :p Those 4 sentences (he cross-posted this) did so much damage. ;)

    As far as ringtones go... The most professional that I know of is Vibrate. Although the iPhone does tend to get switched off vibrate sometimes. I wish there was a confirm dialog when this happens to make sure it's not on accident.
     

Share This Page