Push email not working, help?

Discussion in 'iPhone' started by drakeshipway, Jun 22, 2009.

  1. drakeshipway macrumors 6502

    drakeshipway

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Location:
    Oakville, Ontario
    #1
    I am not receiving emails on my new 3G S, until I open the mail app and let them load. (No badge, or email notification noise)
    I have push on, and it's set for 15 minutes (whatever)

    What's up?

    *Edit: All my email is through Mobile Me
     
  2. Rat-Boy macrumors 65816

    Rat-Boy

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Georgia
    #2
    Unless you have MobileMe or Yahoo, PUSH does not work.

    Who is your email provider?
     
  3. drakeshipway thread starter macrumors 6502

    drakeshipway

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Location:
    Oakville, Ontario
    #3
    It's all through Mobile Me
     
  4. Rat-Boy macrumors 65816

    Rat-Boy

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Georgia
    #4
    Go to Settings > Mail, Contacts, Calendars

    You should see Fetch New Data, and it should say Push.

    Next, select that, and go to bottom and select Advanced.

    Then make sure in there it says Push as well.
     
  5. camarobh macrumors 6502

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Location:
    San Diego, CA
    #5
    Mobile Me

    I had to delete my Mobile Me account and re-add it to the iPhone after upgrading to the 3G S. After that all was good.
     
  6. drakeshipway thread starter macrumors 6502

    drakeshipway

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Location:
    Oakville, Ontario
    #6
    This worked! Thanks :)
     

Share This Page