Push not working?

Discussion in 'iPad' started by Westin, Apr 3, 2010.

  1. Westin macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2009
    #1
    Well I have Im+ and have everything for push enabled. But when I get ims I get no notification. Any ideas?
     
  2. Westin thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2009
  3. CJS7070 macrumors 6502a

    CJS7070

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Chicago, IL
    #3
    This for any type of push notifications or just a specific type?
     
  4. Westin thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2009
    #4
    Well these are im ones from im+.... but I can't get it to work. It's working fine on my iPhone..... Ideas?
     
  5. BigOrangeSU macrumors regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    #5
    Come on do a little diagnostic test....try a different push app. Make sure your WiFi is on.blah blah blah. Report back after you have confirmed push in general isn't working. Double check the preferences to make sure oyu have it enabled.
     
  6. Westin thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2009
    #6
    Everything is set up how it's supposed to. Is your push working?
     
  7. BigOrangeSU macrumors regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    #7
    try a different push app. Do oyu have mobile me? Just for ***** and giggles send it a message using find my ipad. Don't have an ipad sorry but i'm sure its working for most people. Probably a congestion thing too with everyone using their ipad.
     
  8. goobot macrumors 603

    goobot

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Location:
    long island NY
    #8
    im+ has to be changed in the applications settings to get push. (in the app its self has settings)
     
  9. Westin thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2009
    #9
    Like I said. It's all set up. Yah mobile me email is pushing
     

Share This Page