push notifications missing on my phone

Discussion in 'iPhone' started by ginguar, Jun 17, 2009.

  1. ginguar macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Location:
    London, UK
    #1
    I don't seem to have the push notification bit in my settings.

    I got 3.0 earlier today and MMS and other 3.0 stuff is working.

    When i click on settings it just has Airplane made, Wi-Fi and Carrier like it used to no push notifications.

    is there something I'm missing, has anyone else had this issue and how was it fixed?

    I have a iPhone 3G, have tried wiping it all and doing a restore as new phone and it's still not there, anyone have any ideas?

    thanks
     
  2. p0intblank macrumors 68030

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Location:
    New Jersey
    #2
    I'm also wondering where to find this setting. I've seemed to look everywhere.
     
  3. koolerz1569 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    at home
    #3
    Hmmmm

    Have you installed any apps that has Push Notifications like AP News? Those apps activate the "Notification" field on your settings app
     
  4. cere macrumors 6502

    Joined:
    Jun 3, 2008
    #4
    Do you know other apps that have Push Notifications implemented already?
     
  5. koolerz1569 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    at home
    #5
    Tap Tap Revenge 2, Textfree, Weatheralert... that's all i know so far
     
  6. ginguar thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Location:
    London, UK
    #6
    Just got AP mobile which says it does push, opened the app and then checked settings again and still nothing.

    I'm in the UK so can't get all the same apps as US
     
  7. BittenApple macrumors 6502a

    BittenApple

    Joined:
    Nov 29, 2008
    #7
    textfree lite has it.

    notifications in settings only gets activated when you have an app capable of it.
     
  8. camarobh macrumors 6502

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Location:
    San Diego, CA
    #8
    I downloaded the current version of AP mobile, and when I opened the app it asked me if I wanted to enable "Notifications". If you answer "yes" and then check your settings, you should see a "Notifications" setting under Wi-Fi.
     
  9. koolerz1569 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    at home
    #9
    that's odd... yeah, maybe your loaction matter too, but i never received any push notifications yet, even though I have the 'notifications' option on settings... I'm using an iPod touch by the way
     
  10. ginguar thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Location:
    London, UK
    #11
    it didn't ask me about notifications, tried deleting and reinstallig but still no notification questions and it's not showing in settings.
     
  11. mavis macrumors 68040

    mavis

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Location:
    Tokyo, Japan
    #12
    Wirelessly posted (iPhone 3G (white): Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16)

    Same here. :(
     
  12. ginguar thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Location:
    London, UK
    #13
    Got it now, I got leaf trombone and it asked the right questions

    Thanks folks
     
  13. mavis macrumors 68040

    mavis

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Location:
    Tokyo, Japan
    #14
    Wirelessly posted (iPhone 3G (white): Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16)

    For AP Mobile, just change your region (Settings-AP Mobile) to USA-English and the next time you open the app, you'll get the notifications pop-up. If you go back in and change it to your actual region, it will then disable notifications. :rolleyes:

    I guess it's just another bug they'll have to fix.
     
  14. fossiloflife macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2008
    #15
    Thanks guys for the info!

    I have a small problem too..I don't have the MMS option!! It's not thr on the msg's thing nor can I copy paste a pic in the SMS tab! :|

    please help me out!!
     

Share This Page