put a BB 3g sim in a 2g iphone.

Discussion in 'iPhone' started by bijan588, Jun 24, 2010.

  1. bijan588 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #1
    Can I take my 3g sim from a BB and put it in a 2G phone will it work?
     
  2. bijan588 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
  3. bijan588 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
  4. Richardgm macrumors 6502a

    Richardgm

    Joined:
    Aug 1, 2008
    #4
    Yes. Don't count on the internet working though.
     
  5. bijan588 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #5
    How come? I have the data plan alreaddy
     
  6. Geckotek macrumors G3

    Geckotek

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Location:
    NYC
    #6
    Because AT&T won't allow the data to work unless you have an iPhone specific data plan. Just took the SIM from my BB curve and placed it in my iPhone 3G...
     

    Attached Files:

  7. bijan588 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #7
    But calls will be fine right? So like i can call people woithout any crazy charges?
     
  8. Geckotek macrumors G3

    Geckotek

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Location:
    NYC
    #8
    yup
     

Share This Page