iPhone put old sim card in iPhone 5 but not have it activated?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by aPple nErd, Nov 5, 2014.

  1. aPple nErd macrumors 68030

    aPple nErd

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Location:
    Jailbreaks/IOS Hacks
    #1
    okay, so i have my iPhone 5 and my iPhone 6. the 6 is vanilla iOS 8.0 and has my active sim in it. I'm with Verizon, and have the 5 activated with no sim in it. can i put an old Verizon sim in it, or will that mess up my current sim in my 6? i have the original sim from my 5 laying in a drawer, but i don;t wanna put it in there if it will mess up. any help is appreciated. thanks!
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    What's the point of putting the old verizon sim inside?
     
  3. apunkrockmonk macrumors 6502a

    apunkrockmonk

    Joined:
    Nov 20, 2005
    Location:
    Rochester, NY
    #3
    I also don't see the point but I doubt it'd cause any problems.

    Other carriers deactivate old sims when enabling a new SIM on a line, I don't see why Verizon would be any different.
     
  4. aPple nErd thread starter macrumors 68030

    aPple nErd

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Location:
    Jailbreaks/IOS Hacks
    #4
    i get tired of the "no sim" notification after every respring. i know there used to be a tweak to disable it but i cant seem to find it. noannoyance is also no longer available.
     
  5. apunkrockmonk macrumors 6502a

    apunkrockmonk

    Joined:
    Nov 20, 2005
    Location:
    Rochester, NY
    #5
    I'm not sure if you'll end up with the Verizon logo or a No Sevice logo. It's worth a shot though!
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    It wont mess up anything.
    It will definitely help with your ocd of not seeing no sim up on that corner or having to click OK once in a while:)
     
  7. aPple nErd thread starter macrumors 68030

    aPple nErd

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Location:
    Jailbreaks/IOS Hacks
    #7
    alright, thanks :D

    ----------

    is it normal that it says my phone number is my actual number inside settings? do i have 2 phones on the same number? lol
     
  8. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #8
    It's displayed there but won't do anything. Like you can't make calls with it or anything else and when someone calls it won't ring or receive texts etc.
     

Share This Page