Putting iPod Touch Firmware On An iPhone 2G, PLEASE HELP

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by DJTHEFUNNY, Jul 7, 2010.

  1. DJTHEFUNNY macrumors member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    #1
    So I Have Two old iPhone 2Gs after My Family Upgraded To The iPhone 4 And I Want To Convert One Of Them Into An iPod Touch So I Can Continue Using All The Apps That I Have Payed Out The Bum For, As Well As Find More Apps.

    If Anyone knows about this or how to do it, PLEASE Let me Know!!


    Thanks!
     
  2. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #2
    Well, you're already doing it. The iPhone without a sim card or cell service is basically just an iPod touch with a camera. There is no firmware hacking needed, unless you want to jailbreak. Just restore your iPhone from the iPod 2G backup. Rightclick on the iPhone in iTunes, and hit restore from backup.
     
  3. Arisian macrumors 68000

    Arisian

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    China
    #3
    Dear lord that's a lot of unnecessary capitalization! :)

    put the AT&T sim in it if its at lock screen to get into the OS. Once you are done with that, just don't turn the phone on and it's an I touch - You can't take the iPod Touch OS and put it on an iPhone - plus there is no need.
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Like said above.
    You cant install an ipod touch IPSW to an iphone 2G.
    Update/restore the 2G to the latest 3.1.3 firmware thru itunes and then use redsnow to hactivate, unlock and JB the iphone 2G.
    Then you can use it with any sim or without a sim as just an ipod touch.
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7436
     
  5. Alvi macrumors 65816

    Alvi

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Location:
    Mars
    #5
    Just put it into flight mode and remove the sim
     
  6. DJTHEFUNNY thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    #6
    There is a need because when developers write their applications to be compatable with the new iOS release, I can't use it for Jack... I have a husk of bits that display colors then.
     
  7. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #7
    But there is no possibility.
     
  8. Arisian macrumors 68000

    Arisian

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    China
    #8
    whatever - good luck. I tried installing OS X on a Commodore 64.
     
  9. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #9
    I tried installing OSX on my atari.
    Didnt work :D
     
  10. melterx12 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 22, 2010
    #10
    buy a 3GS, seriously the speed difference is AMAZING between iphone 3G and 3GS, so i can only assume its even more amazing between iphone 2G... and you get full iOS 4 with multitasking.
     
  11. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #11
    The guy already has an iPhone 4! He just wants to find a way to put iOS4 on his old 2Gs so he can run iOS4-only apps on them, too. There's no way to do that, of course.
     

Share This Page