Pwnage 2.0 help

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by gizabo, Jul 20, 2008.

  1. gizabo macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #1
    ok, b4 i had 1.1.4... and i upgraded to 2.0 ( but now its not activated)

    now i just made the ispw thinggy with pwnage....



    NOw i use t-mobile ..... and right now my phone isnt activated... so i cant do an upgrade with itunes..


    and i lost the AT&T sim card my iphone came with, so it says "this sim is not recognized" on itunes, witch is why i cant upgrade


    What do i do? Sombody please help
     
  2. gizabo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
  3. rsxmachine macrumors 6502

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #3
    you need to restore again, after making a new firmware file using expert settings. You can just leave most of the options that already exists in expert mode
     
  4. gizabo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #4
    no, what im asking is how do i put it onto my phone?


    like do i have to use itunes?


    cuz now my phone (firmware 2.0) is NOT activated so i cant update on itunes
     
  5. rsxmachine macrumors 6502

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #5
    i understand you can't update, therefore you have to put the phone in restore mode before connecting it to itunes so that it says "your phone has been detected in itunes, you must restore in order to use it" something like that. then you option click on restore and use the new firmware you made in expert mode.
     
  6. gizabo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #6
    im a reall "noob", so please dont get mad when i say this:

    How do i put it into restore mode :)



    PS thanks for helping
     
  7. rsxmachine macrumors 6502

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #7
    hold down home button while connecting the plug to itunes, don't let go of the home button.

    np
     
  8. gizabo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #8
    NIICIEE! im doing it now... ill tell u how it goes!
     
  9. gizabo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #9
    ok, so it says i got a 1600 error, and now i cant turn my cell on


    i went to the dev blog and they said this



    WHAT DOES THAT MEAN! lol HELP
     
  10. gizabo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #10
    nvm... i got it to turn on... but its still not activated... waht do i do
     
  11. d235j macrumors newbie

    Joined:
    Nov 27, 2007
    #11
    You need to put the iPhone in DFU mode (there are instructions online), and if you still have the error 1600, you also need to follow the instructions under Update 3 at blog.iphone-dev.org:
     
  12. gizabo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #12
    ok now im getting an error 6!


    WTFF


    i need help

    i did the thing they told me to do if i got an error 1600

    i found a file that looked somthing like this
    is that mabye why?
     
  13. gizabo thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
  14. rsxmachine macrumors 6502

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #14
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5A347 Safari/525.20)

    I can't really help u with the errors but do it on expert mode. Also have u pwned ur iPhone in the past?
     

Share This Page