pwnage 2.1 phone won't answer without home button

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by hecksome, Oct 6, 2008.

  1. hecksome macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
    #1
    Hello,
    I've got a first gen iPhone running 2.1 on T-Mobile. I jailbroke it using pwnage tool It was working just fine on 2.0, but now when I get a phone call I have to hit the home button (and sometimes the top button too) before it will answer. Also, if I miss a call, the screen goes dim and keeps vibrating as if the call is still incoming until I get to the phone (for hours, sometimes).

    Has anyone had a similar problem and found a solution?

    Thank you.
     
  2. thenewguy023 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
    #2
    Yes same exact issue here, went from 1.1.4 to 2.1 QuickPwn and now answering calls is next to impossible.
     
  3. hecksome thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
  4. Macgic macrumors 6502

    Joined:
    Oct 23, 2007
    #4
    had the same problem but it only happened when one of my friends called so i deleted the contact and added him back. but if its all your contacts try a restore. for the record mine was with att just JB
     
  5. hecksome thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
    #5
    I restored once and no dice. Would it make any difference to try quickpwn instead of pwnagetool?
     
  6. hecksome thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2008
    #6
    Ok, so I backed up my address book, deleted the whole thing, synced my phone, reloaded my address book, and synced again.

    So far so good, further reports to come.

    I'm skeptical as to whether this will work, since it wouldn't answer calls that don't have caller ID...
     

Share This Page