Pwnage 3.0 - Bugs/Problems/Success stories

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by CrzyCanuck72, Jun 19, 2009.

  1. CrzyCanuck72 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 10, 2003
    #1
    If you've completed the 3.0 pwnage process, please post here with any problems you ran into, any bugs on the iPhone itself, or if it went completely smoothly and you haven't had any problems yet.

    Please don't post here asking about how to unlock your 3G, this is for early-adopters to let everyone else know how it went.
     
  2. Xai macrumors member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    #2
    ill give a full rundown for 1st Gen iPhone users....only thing is I cant download pwnage ................


    *Edit*

    Pwnage just finished downloading...Be back in a bit to tell how it went
     
  3. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #3
    I'll make a custom firmware later and restore to it. I'll report back what, if anything, went wrong.

    I wont be able to do it today though, probably the weekend if I get times. Loads of coursework to do, tests to revise for. Ugh. :(
     
  4. Vegastouch macrumors 603

    Vegastouch

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Location:
    Las Vegas, NV
    #4
    This is for Mac only right?

    I need it for Windows so i guess i need quickpwn.
     
  5. pb1300 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Aigio, Greece
    #5
    iTunes is almost done restoring my iPhone with the JB'n software, so Ill get some info up in a few minutes.
     
  6. xUKHCx Administrator emeritus

    xUKHCx

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    The Kop
    #6
    Original iPhone which was previous unlocked by practically every method in its life time.

    Just used Pwnage Tool 3.0 to do a restore. Just got it up and running and everything seems to be working fine at the moment. Will restore all my previous settings and applications and give it a more thorough working out to check later on.
     
  7. izzo macrumors member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    #7
    jailbroke my black 8gb 3g iphone and my girlfriends white 16gb 3g iphone, no problems what so ever. Also am using Snow Leopard
     
  8. CherryJello macrumors regular

    Joined:
    May 30, 2009
    #8
    I tried using pwnagetool 3.0 for a iPhone 3G through iTunes 8.2

    However I don't think I entered DFU mode correctly. So I was unable to restore using the custom firmware.

    I hope someone can help me out.
     
  9. pb1300 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Aigio, Greece
    #9
    Ugh, after the install, my phone in now locked! I live in Greece, and the iPhones here are unlocked, so now what do I do?
     
  10. mynameisrichard macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Location:
    Santa Ana, Orange County, CA
    #10
    Did you read the blog thoroughly like the devteam told you to?
     
  11. SolRayz macrumors 6502a

    SolRayz

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Ft. Lauderdale
    #11
    I'm doing my 2g iPhone as I type. I will let you know.
     
  12. sako94 macrumors regular

    Joined:
    May 10, 2008
    #12
    hey guys i have only one question this wont automatcily unlock ur phone right? i just want to jailbreak and it should all go smoothly right?
    thanks sorry for stupid question just want to make sure
     
  13. SolRayz macrumors 6502a

    SolRayz

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Ft. Lauderdale
    #13
    Update:

    Here is the rundown on my phone. I have the 1st generation iPhone bought in the the US. It has been jb and unlocked since 2.0. to be used in the Netherlands. I was running the latest firmware 2.2.1 before pwning to 3.0.

    I can happily say all went well and the update was under 5 minutes. My phone is successfully updated to 3.0/unlocked/jb :D

    Good luck people!:D

    Oh and thanks again Dev team!
     
  14. Peterkro macrumors 68020

    Peterkro

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Location:
    Communard de Londres
  15. JPark macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2006
    #15
    Nope, this will only Jailbreak it. yellowsn0w and now ultrasn0w are for unlocking.
     
  16. JPark macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2006
    #16
    Yeah, they told you in the first line of the instructions that would happen. No idea how to help you out. Sorry.
     
  17. chandler99 macrumors regular

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Location:
    York, UK
    #17
    working fine on a 2G (unlocked + JB) and 3G (JB) :D
     
  18. Steve Jobs=God macrumors 6502

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #18
    Building my IPSW now, although if anyone whose already done this is happy to upload it somewhere i would be very grateful! :D
     
  19. TapOut macrumors regular

    TapOut

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Location:
    Erie, PA
    #19
    i know this will sound like a BIG newb question ..

    but does it work on 3G S?
     
  20. JPark macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2006
    #20
    Nope, not yet. I'm sure they'll get to it eventually.
     
  21. Ntombi macrumors 68040

    Ntombi

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Location:
    Bostonian exiled in SoCal
    #21
    Pwnage Tool keeps quitting in the middle of building the custom firmware. Any ideas? I'm running Tiger.

    Edit: After reading through copious comments on the blog, it looks like it's not working for PPC Macs right now. :(
     
  22. Narco220 macrumors regular

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #22
    Jailbroke my 3g no probs but just installed backgrounder from cydia and its not working with any apps :mad:
     
  23. malolans macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2007
    #23
    Does Push, Youtube and Location service work after moving to 3.0 with pwnage 3.0? Thanks!
     
  24. pb1300 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Location:
    Aigio, Greece
    #24
    I didnt use anything to unlock my iPhone, it came like that from Vodafone. All I did was restore it from iTunes, and it worked fine. Im going to attempt to do this again.
     
  25. CocoaPuffs macrumors 68010

    Joined:
    Aug 23, 2008
    #25
    Can't install SBSettings with 3.0? Anyone else having same issue?
     

Share This Page