Pwnage Tool 3.1.4 is out

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Ewan Hoozarmy, Oct 12, 2009.

  1. Ewan Hoozarmy macrumors regular

    Ewan Hoozarmy

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    Cambridge, UK
  2. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #3
    Im sure there will be a blog post very shortly. Oh, and 3.1 was supported in the last release.
     
  3. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #4
    Wonder if it supports 3.1.2? :confused::eek:

    Gonna' have to wait until my 3GS iPhone gets replaced tomorrow, due to the ringer not working and all my contacts are X 3 and 1499 contacts...:mad:
     
  4. Ewan Hoozarmy thread starter macrumors regular

    Ewan Hoozarmy

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    Cambridge, UK
    #5
    Yep its for 3.1.2
     
  5. crazymexx macrumors member

    crazymexx

    Joined:
    Jul 24, 2008
    #6
    Fake... 3.1.3 is only 4 megs big.... 23 megs = virus/Trojan
     
  6. Mystikal macrumors 68020

    Mystikal

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    Irvine, CA
    #7
    I dont think the OFFICIAL dev team TPB would put up a virus.
     
  7. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #8
    Any reports on how the Pwnage Tool is working with all the apps? :cool:
     
  8. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #9
    It's 23.06 megs...
     
  9. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #11
  10. yetanotherdave macrumors 68000

    yetanotherdave

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Location:
    Bristol, England
    #12
    So... which iPhone do I click on to jailbreak an iPhone 3G? The iPhone, or iPhone 3GS graphic?
     
  11. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #13
    iPhone 3G


    anyone know if 3.1.2 fixes the carrier issue?
     
  12. pasipple macrumors 6502a

    pasipple

    Joined:
    Jun 12, 2009
    #14
    Yes......successful restore to 3.1.2 on a 3GS.

    Thanks again to the Dev-Team!
     
  13. Pitsy macrumors member

    Joined:
    Mar 21, 2008
    #15
    So does this tool actually unlock a 3.1 or 3.1.2 iPhone 3Gs that has never been JB or Unlocked!!

    It seems to say that, but I would love to hear if anyone on the forum has done this and how simple it was.

    I am sat in the UAE with shiny white iPhoen 3Gs desperate to take out my O2 sim.....

    Cheers Pitsy
     
  14. dZp macrumors 6502a

    dZp

    Joined:
    Mar 29, 2006
    #16
    If your iPhone (3G or 3GS) has the stock 3.1 or 3.1.2 firmware from Apple, then you can't software unlock because the baseband has been updated through the stock firmware. You can only jailbreak.

    PS: "this tool" (PwnageTool) only jailbreaks. It is ultrasn0w that does the unlocking.
     
  15. pasipple macrumors 6502a

    pasipple

    Joined:
    Jun 12, 2009
    #17
    PwnageTool jailbreaks your iPhone. It does not unlock. I have never unlocked my iPhone because I'm fine with my AT&T account/service....

    iPhone Hacks will provide help for you to unlock your phone. You must JB before you unlock.....so you should proceed with PwnageTool 3.1.4 to restore your iPhone to the latest firmware....v3.1.2.
     
  16. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #18
    so does FW 3.1.2 fix the carrier issue were it would have a blank logo in top left and settings would have a blank carrier?
     
  17. dalvin200 macrumors 68040

    Joined:
    Mar 24, 2006
    Location:
    Nottingham, UK
    #19
    i don't quite understand the dev-teams spiel about DFU mode..

    I have an iPhone 3G which is currently running 3.0 JB'b with redsn0w and unlocked via ultrasn0w.

    If i want to update to 3.1.2 i don't re-jailbreak?
    I thought i'd have to use pwnagetool to create the custom ipsw from the official 3.1.2 ipsw?

    :confused:
     
  18. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #20
    that just means if you want to upgrade to 3.1.2 then you must ensure you use a custom made ipsw from pwnagetool
     
  19. philstone macrumors 6502

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Location:
    Jersey, Channel Isles
    #21
    You still have to create a custom ipsw but you on't have to go through the whole hold the power button for 5 seconds, power and home, just home blah blah blah anymore as it works from normal... hence no need for DFU mode...
     
  20. philstone macrumors 6502

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Location:
    Jersey, Channel Isles
    #22
    On the 3G yes... 3GS... No
     
  21. dalvin200 macrumors 68040

    Joined:
    Mar 24, 2006
    Location:
    Nottingham, UK
    #23
    so what you're saying is, they've made the entire process a lot easier?

    I'm sure the GUI will reflect this as before it told you to hold down power for 10 seconds blah blah... but i'm assuming now it won't do that...

    So essentially, just follow the instructions in the GUI right?

    Might have to try this then :)
     
  22. yetanotherdave macrumors 68000

    yetanotherdave

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Location:
    Bristol, England
    #24
    Not on mine. 3G, 3.1.2 unlocked, no carrier logo.
     
  23. Jasonbot macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #25
    I just downloaded the new pwnage tool and it didnt work with my 3.1 ipsw so now I need to download 3.1.2. Will be trying soon.
     

Share This Page