Pwned to firmware 2.0.1 - now mail doesn't open

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by mrjarvie, Aug 9, 2008.

  1. mrjarvie macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    #1
    I Pwned to firmware 2.0.1 and now my mail app doesn't open. Anyone experiencing similar problems having pwned to the latest apple firmware?
     
  2. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #2
  3. spinstorm macrumors 65816

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #3
    Easiest solution if your inexperienced and not used to messing about with your phone is just build a new custom restore using pwnage and restore again and that will fix it.
     
  4. mrjarvie thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    #4
    Pardon me sir, but in my case this would not work. The problem was due to some messed up ownerships in /var/mobile/Library/Mail - which also exist in my backups. I suppose I could have restored and then clicked "new iphone", but that would very much be a last resort.

    I managed to remedy the problem by SSHing and running the command:
    "chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Mail"

    Should this ever happen to anyone else, here's a good site:
    http://www.ben.geek.nz/fixing-iphone-mail-crashes-20-firmware/

    PS - thanks Warbrain, you got me on the right track.
     
  5. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #5
    No problem. In fact, that's the site I used before so good thing you found it.
     
  6. Dakotafan macrumors 6502

    Joined:
    Dec 3, 2007
    #6
    wrong.

    easiest way is to install boss prefs and fix directory permissions
    http://sleepers.net/news/2008/07/25/new-tip-mail-app-crashing/
     
  7. maximus06 macrumors regular

    Joined:
    Nov 5, 2007
    #7

Share This Page