Quake Live?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by morgothaod, Aug 29, 2009.

  1. morgothaod macrumors regular

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #1
    I plan on buying a Macbook Pro and I'm wondering if I can play QuakeLive on it without installing windows?
     
  2. grapefruitmoon macrumors newbie

    Joined:
    Jan 12, 2009
    #2
    Yes a Mac client for it was released a couple of weeks back. Firefox only at the moment.
     
  3. beg_ne macrumors 6502

    Joined:
    Jul 3, 2003
    #3
    QuakeLive works great on a MacBook. Also it does work with Safari on both Leopard and Snow Leopard just fine. Although at least on Leopard when quitting the game or doing other things it would cause Safari to crash. So far it's been ok on Snow. Perhaps they updated the plugin, and Snow Leopards crash protection in Safari should help a lot also.
     
  4. grapefruitmoon macrumors newbie

    Joined:
    Jan 12, 2009
    #4
    Of course, Beg_ne is correct, it work fine on Safari. Meant to say it doesn't work yet on Firefox! Doh! Sorry...
     
  5. morgothaod thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #5
    Why did he tell me this:


    ?
     

Share This Page