Question about EDGE icon after jailbreak

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by LSUtigers03, Apr 9, 2008.

  1. LSUtigers03 macrumors 68020

    LSUtigers03

    Joined:
    Apr 9, 2008
    #1
    The E isn't showing up in the top left corner anymore. EDGE still works but the icon indicating it's running on EDGE isn't there. Has anyone had this happen?
     
  2. spinstorm macrumors 68000

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #2
    It is amazing how not aware of what changed in iPhone updates people are!

    The "E" only appears when an EDGE connection is available.

    If there is NO EDGE connection available then it is an empty blue box indicating that the connection is GRPS.

    This changed in firmware 1.1.2 LAST November! It has nothing to do with the jailbreak!
     
  3. LSUtigers03 thread starter macrumors 68020

    LSUtigers03

    Joined:
    Apr 9, 2008
    #3
    Did you not read my first post? I understand the blue box. There is an EDGE connection present you would know that if you would have read the post. There's no E and no blue box there's just nothing there.
     
  4. IphoneFSU macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2008
    #4
    My edge doesnt work after using Ipwned... did you use Ipwned?
     
  5. LSUtigers03 thread starter macrumors 68020

    LSUtigers03

    Joined:
    Apr 9, 2008
    #5
    No I used iLiberty+ it has a fix for EDGE, WiFi, and Bluetooth. My EDGE works there's just no icon saying the phone is connected to EDGE.
     
  6. IphoneFSU macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2008
    #6
    Does the fix for iliberty work for Pwnged?
     
  7. LSUtigers03 thread starter macrumors 68020

    LSUtigers03

    Joined:
    Apr 9, 2008
    #7
    I'm not sure since I used iLiberty to jailbreak my phone then went back and used the fix. You can get iLiberty and try the fix to see if it works.
     
  8. Chiny macrumors 6502

    Joined:
    Jan 28, 2008
    #8
    Hay im having this problem too, im connected to edge but the icon isn't showin. Did u ever find a fix, I used ziphone to jailbreak the phone, everthing else works but the damn icon isn't showin
     
  9. spinstorm macrumors 68000

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #9
    Just restore to 1.1.4 and then use iLiberty+

    Not ZiPhone!

    And report back!
     

Share This Page