Question about Ipad and Parallels Mobile

Discussion in 'iPad' started by Stjopey, Mar 13, 2011.

  1. Stjopey macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
    #1
    Hey mac lovers, I need help with a situation please.

    I just want to know if I can have multiple Ipads connect to different VMware systems on one mac running Parallels. Basically I would like 2 Ipads connected to 1 Mac through parallels mobile BUT with separate Windows VM.

    I know that Parallels can run multiple VM at the same time. Can anyone test this theory out for me? I don't have an Ipad.
     
  2. Stjopey thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
  3. Stjopey thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
    #3
    I know i'm not the only crazy nut that would want to do this.
     
  4. MrWillie macrumors 65816

    MrWillie

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Location:
    Starlite Starbrite Trailer Court
    #4
    Sorry dude, I only have one iPad, but I do sync multiple iPods with only one instance of iTunes. Why do you need to use Windows for your iPads, and why not syc them to the same iTunes ?
     
  5. GfulDedFan macrumors 65816

    GfulDedFan

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Location:
    Indiana
    #5
    You may need to check with Parallels or inquire in their forum but here's my take:

    When you use Parallels mobile, you're really using your Macs version like a VPN. IF you can connect 2 iPads at the same time, they will both be using the same Mac version and your displays will all be the same. It would act like Parallels with 2 different remote keyboards and touch(s) (mice... or is it mouses?). Make sense?
     
  6. Stjopey thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
    #6
    Your right, you can't even run two different os at the same time in parallels...
     

Share This Page