Question about mac pro upgrading

Discussion in 'Mac Pro' started by M-apple-T, May 6, 2008.

  1. M-apple-T macrumors member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    #1
    I want to get an mac and the mac pro seems very upgradable.
    I was wondering if I got a mac pro, could I install any graphics card into it? Or am I stuck with the cards apple offer?
    Also with ram, HDD as well.

    thanks
     
  2. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #2
    Please do a search. This has been asked, like 1000 times, in this very forum.
     
  3. italiano40 macrumors 65816

    italiano40

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Location:
    NY
    #3
    you can upgrade ram and HDD
    but i think you can't use another graphic card
     
  4. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #4
    You can use any card in Windows.

    You can use six cards in OS X: 7300, X1900, Quadro 4500, HD 2600, 8800 GT, Quadro 5600

    People say that the HD 3870 will be available soon, but given Apple's lack of ever adding a graphics option after a product's release, I'm more than skeptical.
     
  5. M-apple-T thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    #5
    Does it work this way?
    Like say I buy the mac pro with the stock 2600 and add in another cards for windows. Both cards in it at the same time. Will I have to take out one card to run the other os? Or can I have the two cards in and theyll work with either windows or os. Because if thats the case then i'll be fine with it because ill only do gaming on windows.
     

Share This Page