Question about ZTE MF627

Discussion in 'MacBook Pro' started by flowers80, Jul 8, 2009.

  1. flowers80 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2009
    #1
    So I got the ZTE MF627 modem and I tried to install it on my mac to no avail. Anyone has any clue about how to do that?
    Thanks!
     
  2. NewMacbookPlz macrumors 68040

    NewMacbookPlz

    Joined:
    Sep 28, 2008
    #2
    What does the user guide that it came with say?

    You should just be able to plug it in, and it'll auto-install it's software. If by install you mean get it running, look through whatever it installs software-wise.
     
  3. flowers80 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2009
    #3
    It didn't auto-install for some reason :( And I don't have the user guide :(
     
  4. NewMacbookPlz macrumors 68040

    NewMacbookPlz

    Joined:
    Sep 28, 2008
    #4
    Restart your computer and try the other USB port. Worst case, call up whichever provider you're using it for and see if you can get a replacement unit or an installation CD.

    And unless this is you: http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php?p=420892 , others are having this issue too it seems.
     
  5. flowers80 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2009
    #5
    No that's not me, and unlike the person who posted their problem in the link you gave me, a picture of a cd does come up but I still can't install anything.
     
  6. kumkurdu macrumors newbie

    Joined:
    Dec 12, 2007
    #6

Share This Page