Question for those of you on Verizon

Discussion in 'iPhone' started by sinister184, Sep 21, 2014.

  1. sinister184 macrumors member

    Joined:
    Jul 5, 2014
    #1
    Ive had all my iPhones on at&t in the past and recently switched to Verizon for the iPhone 6. I have LTE coverage in my area, but i have a few observations I'm wondering if they're normal or not. When I'm on a call, i just notice the amount of bars and "Verizon" and nothing else. On at&t it always had the amount of bars "at&t 4g". Also, i notice when i hang up it goes from displaying nothing to showing "1x" quickly before jumping back up to LTE. Is all this normal for Verizon?
     
  2. phositadc macrumors 6502

    Joined:
    Dec 9, 2012
    #2
    Pretty sure it's normal since when you are on a call on Verizon you have no data (unless on voLTE).
     
  3. jason4427 macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Location:
    Chicago
    #3
    I'm planning to switch to Verizon after years on AT&T. How's the battery LTE speed for you?
     
  4. sinister184 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 5, 2014
    #4
    hard to say at this point. I'm just now charging the phone at 17% and I've been using it quite a bit since i got it on Friday. I never kept LTE on while i was on at&t unless i was doing something that required a fast connection. at&t's hspa+ "4g" has always been fast enough for casual browsing. For now though it looks like its lasting pretty well with LTE on Verizon
     
  5. sinister184 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 5, 2014
    #5
    thats what I'm figuring, but i figured someone could say for sure.
     
  6. sinister184 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 5, 2014
  7. Dunbar macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Location:
    Los Angeles, CA
    #7

Share This Page