Question for those who Archive & Installed Leopard.

Discussion in 'macOS' started by summero, Nov 2, 2007.

  1. summero macrumors regular

    summero

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Location:
    San Diego, CA
  2. yoyo5280 macrumors 68000

    yoyo5280

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia & Bay Area
    #2
    Maybe onli an hour on my moms top of line macbook. It said two hours though.
     
  3. xenotaku macrumors regular

    Joined:
    Aug 30, 2005
    #3
    took me like 55 min. macbook pro 2gigs of ram
     
  4. summero thread starter macrumors regular

    summero

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Location:
    San Diego, CA
    #4
    Sweet. I've got a MBP 2GB RAM as well. Thanks guys!
     
  5. MAW macrumors regular

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Location:
    Los Angeles
  6. Cuckoo macrumors 6502

    Joined:
    May 2, 2003
    Location:
    The Netherlands - Utrecht
  7. summero thread starter macrumors regular

    summero

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Location:
    San Diego, CA
    #7
    Another question...

    Once I've done the Archive & Install and checked that everything is in place, is it safe to delete the Previous Systems folder?
     
  8. Sbrocket macrumors 65816

    Sbrocket

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    /dev/null
    #8
    If you've got everything you need out of the folder, then you're safe deleting it yes...there's nothing critical in there, just the old system files.
     
  9. summero thread starter macrumors regular

    summero

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Location:
    San Diego, CA
    #9
    Thank you Sbrocket! :)
     
  10. powerbook911 macrumors 68040

    powerbook911

    Joined:
    Mar 15, 2005
    #10
    If you skip verify disk, don't install foreign languages, and don't install printer drivers, both of my macs took under 30 minutes. My imac took about 20 minutes max! :)
     
  11. summero thread starter macrumors regular

    summero

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Location:
    San Diego, CA
    #11
    Yup that's what I did :)
     
  12. tivoboy macrumors 68030

    Joined:
    May 15, 2005
    #12
    archive

    I am trying to copy the previous SYSTEM archive to an external drive, but it just sits there and HANGS on copying 2014 items. Is there a problem compying this resource?
     

Share This Page