question for those who have 3.0 GM

Discussion in 'iPhone' started by cWeems, Jun 16, 2009.

  1. cWeems macrumors 6502a

    cWeems

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Location:
    FLORIDA, USA
    #1
    is the official 3.0 exactly the same as the GM? or should i update just in case there are a few glitch fixes?

    if so, when i click update it says the version im running (3.0) is the current version(right now that is, assuming when it is official it wont change). so if they are different, would we need to downgrade to a previous version then upgrade?

    thanks
     
  2. macfanboy macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #2
    yes, still 7A341, but an update takes like 10 minutes... so why not?

    unless you have ipod touch like me, where the update is $10
     
  3. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #3
    Yup, I'll do exactly that. ^^^ Just in case.....:cool::cool::cool:
     
  4. Acronym macrumors 68000

    Joined:
    Apr 26, 2008
    #4
    there are ways around this. my friend bought my ipod touch off me when it was on 1.1.4 firmware he updated to 2.2 for free
     
  5. Che Castro macrumors 603

    Joined:
    May 21, 2009
    #5
    I would like to know the answear to this^^^
     
  6. macfanboy macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #6
    but i already have the gm so it doesnt matter. the GM should be exactly the same but the OP doesnt wanna take a chance i guess
     
  7. luv2hum macrumors regular

    Joined:
    Apr 2, 2009
    #7
    becuase it wont let you update if it thinks you still have the 3.0 so how do you downgrade to 2.2.1 to get the official version?
    great question...im in the same boat and wondering if i need the official version, or if its the same as the gm...
     
  8. cWeems thread starter macrumors 6502a

    cWeems

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Location:
    FLORIDA, USA
    #8
    no i have an iphone, i guess the official hasnt been released yet but ill wait and see if it says theres an update, hopefully its not a mess to switch! lol
     

Share This Page