Question - Installing RAM in a new Mac Pro

Discussion in 'Mac Pro' started by graytrees, Mar 17, 2009.

  1. graytrees macrumors newbie

    Joined:
    Mar 17, 2009
    #1
    How hard should one push?? They don't just slide in for me. Help!
     
  2. bozz2006 macrumors 68030

    bozz2006

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Location:
    Minnesota
    #2
    you'll have to use some pressure. make sure the clips on the side are "open".
     
  3. graytrees thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 17, 2009
    #3
    Thanks so much for the advice! I was worried to push too hard, but it did need a surprising amount of pressure. Hopefully, I didn't mess up the RAM with my abortive attempts to slide it in smoothly!
     

Share This Page