Question marks on dock keep reappearing.

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by kcw64, Apr 22, 2015.

  1. kcw64 macrumors newbie

    kcw64

    Joined:
    Apr 22, 2015
    Location:
    Orangevale California
    #1
    I upgraded to Yosemite as soon as it came out and when I did a few of my icons on the dock changed to question marks. My address book, my Calendar, my VLC app, and then MX Player which I have deleted and the Yahoo messenger icon as well. I understand that yahoo messenger no longer works with MAC since Yosemite (or at least not last time I checked). My question is this.... How do I get back my wanted icons and delete the question marks? I have dragged off the question marks NUMEROUS times. Tried dragging them to the trash. Tried right clicking and then clicking on remove from dock. Then I went to the applications folders and dragged the working icons back onto the dock. Ok..... so that works fine..... but as soon as I reboot, all the question marks come back and the working icons are gone again. HOW DO I FIX THIS???? It is driving me nuts! This has been going on for months. Since Yosemite came out. Please help!!!!
     
  2. fisherking macrumors 601

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #2
    address book and ical have been replaced by 'contacts' and 'calendar'. so look in your applications folder. is the address book there? with a circle & line thru it? same with ical.

    delete them both. and, my guess is vlc needs a newer version as well...
     
  3. kcw64 thread starter macrumors newbie

    kcw64

    Joined:
    Apr 22, 2015
    Location:
    Orangevale California
    #3
    Nope.

    I have tried replacing VLC already. I use it regularly and have even deleted it and reinstalled the new version since the upgrade. I was aware of the name change to both the contacts and calendar. The old version names do not show in my applications folder. Even still though. I delete the question marks and then add the correct icons which all work fine..... but as soon as I reboot everything goes right back to the way it was. Question marks are back and the working icons are gone again.
     

Share This Page