questions about voip over 3G

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ibodtouch, Dec 12, 2008.

  1. ibodtouch macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2008
    #1
    do i need a expensive 3g data plan in order to make voip over 3G? and is it free to make viop over 3G?
     
  2. drichards macrumors 6502a

    drichards

    Joined:
    Nov 30, 2008
  3. ibodtouch thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2008
    #3
    that is okay, i am using nokia e71, just want to know about this stuff, can you help?
     
  4. deadsouls macrumors regular

    Joined:
    Dec 4, 2008
    #4
    umm are you asking if you need to pay to use 3g? obviously!??!
     
  5. ibodtouch thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2008
    #5
    Yes, you are right. Do I need to pay to use voip over 3g?
     
  6. jeffmc macrumors 6502

    Joined:
    Sep 21, 2007
    #6
    no it's free!
     
  7. Stampyhead macrumors 68020

    Stampyhead

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Location:
    London, UK
    #7
    If your provider allows voip calls then they would count under your data usage, not your phone minute usage.
     

Share This Page