Quick: how do i switch GPUs in Windows XP (Bootcamp)

Discussion in 'MacBook Pro' started by PAUL BRIAN, Oct 26, 2008.

  1. PAUL BRIAN macrumors member

    Joined:
    Feb 27, 2008
  2. Nipz macrumors 65816

    Nipz

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Location:
    UK
    #2
    You cant. Its stuck to the NVIDIA GeForce 9600M GT.
     
  3. PAUL BRIAN thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    #3
    bah... so that means i will have 1 less hour of batt life if i run xp
     
  4. Nipz macrumors 65816

    Nipz

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Location:
    UK
  5. Atomic Ed macrumors regular

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #5
    Hey what happens if your running XP under VMWare Fusion?
     
  6. UltraNEO* macrumors 601

    UltraNEO*

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Location:
    近畿日本
    #6
    Since it'll be a virtual OS, it'll be running what ever GPU your Mac is running.
     
  7. beerglass007 macrumors 6502

    Joined:
    May 13, 2008
    #7
    switching cards

    When I asked a Mac geusis in the Bristol store last week about this

    He said that windows xp or vista would use what ever card was lasted used in OSX.

    So if your using the power save mode its gonna use 9600M when booted into XP or Vista

    But is this right? I think hes talking BS
     
  8. TuffLuffJimmy macrumors G3

    TuffLuffJimmy

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Location:
    Portland, OR
    #8
    Yeah, that doesn't sound right...
     
  9. sselemit macrumors member

    Joined:
    Jun 18, 2008
    #9
    I read somewhere that xp will use whichever the card that is previously used in leopard. Need conformation.
     
  10. deriko100 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    New York
    #10
    Thats impossible unless somebody rights some kind of code.
     

Share This Page