Quick Links Not Working From Forum Spy

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Fearless Leader, Jun 25, 2007.

  1. Fearless Leader macrumors 68020

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Location:
    Hoosiertown
    #1
    In both Safari and Firefox, the quick links drop down menu, well isn't. Only when from the Forum Spy though.
     
  2. pknz macrumors 68020

    pknz

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Location:
    NZ
    #2
    Hmm, you seem to be right. Didn't notice till now.
     
  3. Peace macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #3
    There doesn't seem to be a drop down arrow next to the link.At least not in Safari.
     
  4. Fearless Leader thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Location:
    Hoosiertown
    #4
    yah and its really annoying because it seems to be the only time I ever use it. well now it seems to be.

    also glad im not crazy, or that the internet demons haven't unleashed their doom yet.
     
  5. pknz macrumors 68020

    pknz

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Location:
    NZ
    #5

    Haha, I just went to use it to get to my profile. Then realised. Do'h. Have to do it another way.
     
  6. Knox Administrator

    Knox

    Staff Member

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Location:
    UK
  7. Fearless Leader thread starter macrumors 68020

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Location:
    Hoosiertown
    #7
    ahh the legendary knox, thank you.
     
  8. Peace macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #8
    Wow I just now noticed it.Cool.Thanks Knox !!
     

Share This Page