Quick question about iMac as external

Discussion in 'iMac' started by Drask, Jul 5, 2012.

  1. Drask macrumors regular

    Joined:
    Feb 3, 2012
    #1
    Will I be able to use my iMac 2011 as an external for a retina macbook pro? If so, do I have to turn the iMac on, like, go into the whole OS or is there a way just to turn on the display. Thanks.
     
  2. kjid macrumors regular

    Joined:
    May 3, 2011
    #2
    Yes. And yes, you will have to turn on the imac.
     
  3. Drask thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 3, 2012
    #3
    Thanks for the answer, another question, can I use the iMac's I/O (such as USB, Ethernet, etc) for the macbook pro (just like I would on an apple cinema display), or is it limited to just the display?
     
  4. Drask thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 3, 2012
  5. kjid, Jul 6, 2012
    Last edited: Jul 6, 2012

    kjid macrumors regular

    Joined:
    May 3, 2011
    #5
    I'll test that for you, will report soon

    Result:
    It only uses the display.
    Found this article on apple
    http://support.apple.com/kb/HT3924

     
  6. Drask thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 3, 2012
    #6
    Too bad, thanks for the answer, much appreciated!
     
  7. oYx macrumors regular

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Location:
    London
    #7
    Ahh, if only it could work just like the TB display.
     

Share This Page