Quick Question About Restoring From Backup?

Discussion in 'iPhone' started by Rat-Boy, Jun 20, 2009.

  1. Rat-Boy macrumors 65816

    Rat-Boy

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Georgia
    #1
    I am trying to figure out how backups are "organized" within iTunes.

    Situation:

    1 PC Lap Top
    1 iTunes Account
    2 iPhones sync to the 1 iTunes account.

    So, if I plug in my 3G, and do a restore from backup, does it let me select a backup, or is it automatic?

    If it is automatic, how does it know which backup to grab between the two backed up iPhones?

    How does it work exactly?

    Thanks in advance...
     
  2. Nipz macrumors 65816

    Nipz

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Location:
    UK
    #2
    If you have more than 1 backup then you can select from the list.
     
  3. Rat-Boy thread starter macrumors 65816

    Rat-Boy

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Georgia
    #3
    Thanks Nipz!

    Any idea how they are serialized or does that matter?

    If I plug in a new 3GS will it still just let me pick from the list even if the list is of other phones?
     
  4. Nipz macrumors 65816

    Nipz

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Location:
    UK
    #4
    Yea just plug it in and hit restore and you can select to set it up as a new phone or to restore from backup. I set my 3GS up this morning from a backup up of my 3G just a moment before :) works like a charm.

    Hope this helps.
     
  5. Rat-Boy thread starter macrumors 65816

    Rat-Boy

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Georgia
    #5
    Yup.

    I just wanted to make sure I can pick the right backup.

    I don't want my wife's crap on my phone. :D

    (That was why I asked if it picked a backup or I picked the backup.)
     
  6. Nipz macrumors 65816

    Nipz

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Location:
    UK
    #6
    lol totally agree!
     

Share This Page