Quick question about uMBP/OSX.

Discussion in 'MacBook Pro' started by andyjslin, Dec 15, 2009.

  1. andyjslin macrumors member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Location:
    Canberra, Australia
    #1
    Howdee,

    I'm loving my migration to Macs and OS-X. I have two questions though;

    - When I dl my scientific data (20 gigs @ 5-8 mb/s) by battery through ethernet, my battery drops heavily (47% to 38% in 10-12 min).
    - When i browse through digg or some Australian websites (common coporate ones, such as Travelex), I always get dead links. I check the links on my PC laptop and it works. I've tried playing around with the IPV6 settings but doesn't resolve my problems. Is there network settings that i can manipulate/change to get all websites opened. (I have tried chrome and firefox; however, they don't work. So, I assume it's my Mac. Also, I've tried changing my network cable).

    Thanks.
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #2
    Normal.
     
  3. Greenman85 macrumors regular

    Joined:
    Jun 16, 2009
    #3

    55% of diggs stories were posted on reddit a day earlier. digg sucks. reddit.com baby!
     
  4. elpmas macrumors 68000

    elpmas

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Location:
    Where the fresh snow don't go.
  5. andyjslin thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Location:
    Canberra, Australia
    #5
    Thanks for the replies guys. I am really enjoying the migration. Although, there are bits a pieces I haven't jumped at. Dunno, why I didn't jump at it when I had the opportunity.

    Thanks Greenman85, I'll have a look at it.
     

Share This Page