Quicksilver might be dead in 10.6

Discussion in 'macOS' started by GimmeSlack12, Aug 28, 2009.

  1. GimmeSlack12 macrumors 603

    GimmeSlack12

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Location:
    San Francisco
    #1
    I haven't confirmed this yet, but nothing is working with Quicksilver. Anyone else?
     
  2. elbirth macrumors 65816

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Location:
    North Carolina, US
    #2
    I'm launching apps, etc just fine in Snow Leopard with Quicksilver
     
  3. danb77 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 4, 2007
  4. helix21 macrumors regular

    Joined:
    Aug 25, 2009
  5. devburke Guest

    Joined:
    Oct 16, 2008
    #5
  6. GimmeSlack12 thread starter macrumors 603

    GimmeSlack12

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Location:
    San Francisco
    #6
    I'm not often stumped on such easy solutions. Thanks dude!
    EDIT: Still not working... would prefer to not AppZap it, but not sure how else to approach this.
     
  7. elbirth macrumors 65816

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Location:
    North Carolina, US
    #7
    wow, many thanks for that link. I knew Quicksilver's source had been open sourced for further development but I hadn't seen any info on when new builds would start being available.

    I was still using ß52 from back to 2007! (Amazed that it was actually working in Snow Leopard)
     
  8. elbirth macrumors 65816

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Location:
    North Carolina, US
    #8
    is it doing anything weird or just flat out not doing anything when you try to invoke it?
     
  9. Strachdan macrumors newbie

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Location:
    Scotland
    #9
    Quicksilver is working for me however i cant access the preferences panel the window comes up, with no text
     
  10. GimmeSlack12 thread starter macrumors 603

    GimmeSlack12

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Location:
    San Francisco
    #10
    When I start the program it shows the QS splash but doesn't fade away, rather it just cuts out. This I confirmed meant it was crashing. But I have figured it out, it was a plugin problem. I removed the plugins folder from the Preferences and the program loaded fine. So now I am adding the plugins I need and that is fine cause a lot of the plugins I have installed don't really get used.

    plugin conflict is the problem.
     
  11. Jshwon macrumors 6502

    Jshwon

    Joined:
    Nov 2, 2007
    #11
    I'm still having an issue. It will not stay open. I can't even get to the app's pref pane.
     

Share This Page