iPhone Re-restore 5.1.1 on iPhone 4 with blobs

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by thadoggfather, Oct 8, 2012.

  1. thadoggfather Suspended

    thadoggfather

    Joined:
    Oct 1, 2007
    #1
    I keep getting error 1600.

    Dfu mode

    TU saved blobs and I had the server running (even deleted gs.apple.com entries to make sure hosts file is clean after enabling server again)

    Tried stock 5.1.1 ipsw and even 5.1.1 ipsw with blobs stitched in from redsn0w

    What's going on?
     
  2. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #2
    TSS server off
    You have to stitch hashes to IPSW, then pwnedDFU mode

    Several threads about this process already
     
  3. noiceT macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    Catalina Wine Mixer
    #3
    Is itunes updated to latest?

    You need to stitch to a "custom firmware" (no baseband).

    Can't restore to stock 5.1.1 as apple not signing anymore.
     
  4. thadoggfather, Oct 8, 2012
    Last edited: Oct 8, 2012

    thadoggfather thread starter Suspended

    thadoggfather

    Joined:
    Oct 1, 2007
    #4
    Thanks, was actually doing this to help a buddy. Been out of the loop with the 4

    EDIT: apparently he's getting error -1 and on the latest iTunes as well.

    You can't restore to stock 5.1.1 (already being on 5.1.1) even with blobs on the 4? That doesn't sound right...
     
  5. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #5
    -1 is a BB problem.

    Lile said before, make a NO_BB IPSW, stitch your blobs to it and in pwn-DFU
    restore.

    Many threads on this exact problem.
     
  6. thadoggfather thread starter Suspended

    thadoggfather

    Joined:
    Oct 1, 2007
    #6
    I see.

    Friend figured it out.

    Thnaks for your help.
     
  7. mrkics macrumors newbie

    mrkics

    Joined:
    Oct 8, 2012

Share This Page