Reading my logs makes me nervous

bingefeller

macrumors 6502a
Original poster
Jun 25, 2007
519
15
Northern Ireland
This sounds ridiculous, I know, but I get error messages in my logs and I don't know what they mean:

Jul 15 00:33:47 users-computer-2 ntpd[170]: bind() fd 5, family 2, port 123, addr 0.0.0.0, in_classd=0 flags=8 fails: Address already in use
Jul 15 00:33:47 users-computer-2 ntpd[170]: bind() fd 5, family 30, port 123, addr ::, in6_is_addr_multicast=0 flags=0 fails: Address already in use
Jul 15 00:33:50 users-computer-2 ntpd[182]: bind() fd 7, family 2, port 123, addr 127.0.0.1, in_classd=0 flags=0 fails: Address already in use
Jul 15 00:33:50 users-computer-2 ntpd[182]: bind() fd 7, family 30, port 123, addr ::1, in6_is_addr_multicast=0 flags=0 fails: Address already in use
Jul 15 00:33:50 users-computer-2 ntpd[182]: bind() fd 7, family 30, port 123, addr fe80:1::1, in6_is_addr_multicast=0 flags=0 fails: Address already in use
Jul 15 00:33:50 users-computer-2 ntpd[182]: bind() fd 7, family 30, port 123, addr fe80:5::219:e3ff:fee2:38f0, in6_is_addr_multicast=0 flags=0 fails: Address already in use
Jul 15 00:33:50 users-computer-2 ntpd[182]: bind() fd 7, family 2, port 123, addr 192.168.0.2, in_classd=0 flags=8 fails: Address already in use
Jul 15 00:33:50 users-computer-2 configd[40]: target=enable-network: disabled
Jul 15 00:33:51 users-computer-2 ntpd[182]: sendto(17.72.133.45): Bad file descriptor
Also this -

Jul 15 00:33:39 localhost kernel[0]: 4.80.76.0display: family specific matching fails
Jul 15 00:32:42 users-computer-2 shutdown: halt by user:
Jul 15 00:32:42 users-computer-2 SystemStarter[290]: authentication service (299) did not complete successfully
Jul 15 00:32:43 users-computer-2 SystemStarter[290]: The following StartupItems failed to properly start:
Jul 15 00:32:43 users-computer-2 SystemStarter[290]: /System/Library/StartupItems/AuthServer
Jul 15 00:32:43 users-computer-2 SystemStarter[290]: - execution of Startup script failed
Should I be worried about these or should I stop reading the console logs?
 

bingefeller

macrumors 6502a
Original poster
Jun 25, 2007
519
15
Northern Ireland
To try and find out why my volume header thing happened. I then discovered all of these other "errors". I'm assuming all these things are normal?