Red Exclamation Mark when sending MMS messages.

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Alexh614, Sep 16, 2009.

  1. Alexh614 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2008
    #1
    As the title says, whenever I try to send a picture it never sends and I get a "Message couldn't send" message with a red exclamation point by the picture. I've done all I could think to do, hard resets, turning settings on and off, etc.

    Any help?
     
  2. IBradMac macrumors 68000

    IBradMac

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Location:
    Ohio
    #2
    What kind of service do you have? 1 bar, 5 bars? Edge, 3g?
     
  3. Alexh614 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2008
    #3
    Five bars of EDGE. I don't get 3G in my area. I have had friends though with the same service be able to send pictures after their 3.1 update though, if that helps.
     
  4. RaceTripper macrumors 68030

    Joined:
    May 29, 2007
    #4
    I tried using sending tweets with pictures from an auto race where all I had was EDGE. It never worked. I've found EDGE to be utterly useless for most data use. And it's gotten worse as AT&T has crippled it further to build out their 3G network. If you don't have 3G all I can do is wish you good luck and hope you deal with frustration well. ;)
     
  5. Alexh614 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2008
    #5
    The thing is though is that I've had friends, 2 feet from me, send me pics from their iPhone. While it may be true that Edge is garbage, I think it's more of a problem distinct to my phone.
     
  6. westernmass macrumors 6502

    westernmass

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Location:
    Western Mass.
    #6
    do you have the same ipcc hack as them for sending MMS? Are they on a JB phone?
     
  7. RaceTripper macrumors 68030

    Joined:
    May 29, 2007
    #7
    Can't help much further. I don't have MMS yet (and honestly don't care much about the feature anyway). How is your signal compared to your friends otherwise? I had some signal problems problems at first with mine and getting a new SIM card helped. It was a pretty painless exchange at a ATT store.
     
  8. Alexh614 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2008
    #8
    Um... neither phone is Jailbroken. We both got the update from iTunes.
     
  9. westernmass macrumors 6502

    westernmass

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Location:
    Western Mass.
  10. Alexh614 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2008
    #10
    I live in Kentucky. And by update I meant the 3.1 firmware.
     

Share This Page