Redsnow 0.8 + Iphone 3GS help

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by fox777, Jul 8, 2009.

  1. fox777 macrumors regular

    fox777

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Location:
    USA
    #1
    Hey guys.. I am trying to JB my brand new Iphone 3GS.. I do everything it says in instructions(turn the phone off and have it plugged in, hold power button for 3 sec, power+home, then just home button) and it seems like i do everything right but after saying: "Uploading first stage" then "Uploading second stage" it says "Waiting for reboot" and nothing happens...It does not make the phone reboot and when i try to turn it on by holding power button nothing happens. Then when i hold power+home it turns on normally and is not jailbroken...

    Does anyone know why i get stuck on "Waiting for reboot" and nothing ever happens? I successfully JBen Iphone 3G running 3.0 with Redsnow 0.7.2 but having trouble with new redsnow and 3GS...

    Any help is appreciated
     
  2. impulse462 Suspended

    impulse462

    Joined:
    Jun 3, 2009
    #2
    redsnow 0.7 doesnt work for the 3GS, 0.8 does :)
     
  3. fox777 thread starter macrumors regular

    fox777

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Location:
    USA
    #3
    I know.. I am using Redsnow 0.8 when trying to JB my 3GS...I said that i used 0.7.2 to let ppl know that i am not total nub
     
  4. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #4
    Are you doing it on a Mac or a PC? Maybe you should try rebooting the computer, or using a different USB port.
     
  5. Enigmafan420 macrumors 6502a

    Enigmafan420

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Location:
    Puget Sound, U.S.A.
    #5
    I had this problem too-I was trying to use old version of iTunes. Do you have 8.2 installed?

    Sorry if this is obvious-just trying to share my experience.
     
  6. fox777 thread starter macrumors regular

    fox777

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Location:
    USA
    #6
    yep..have newest version of Itunes :(
     
  7. csmitty macrumors regular

    Joined:
    Sep 15, 2007
    #7
    When it says waiting to reboot unplug the cable and then plug it back in.
     
  8. mike368 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 10, 2005
    #9
    Works!

    Defiantly works! Had the exact same thing happening to my 3G with latest itunes and redsnow 0.8.
     
  9. Gix1k macrumors 68030

    Gix1k

    Joined:
    Jun 16, 2008
    #10
    Make sure you have the right firmware. Update to 3.0.1 and then download 3.0 firmware.
     
  10. jackryan57 macrumors regular

    Joined:
    Nov 29, 2008
    #11
    I had the same issue, with the waiting on re-boot - turns out I was using the 3.0 firmware for the 3G, not the 3Gs. Once I found the correct firmware it went slick. No issues whatsoever. Update the 3Gs to the 3.0.1 then point redsn0w to the correct 3.0 version - slick

    bookmark this page it will save you later:

    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
     

Share This Page