Reflash baseband on 1.1.4?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by EvryDayImShufln, Mar 26, 2008.

  1. EvryDayImShufln macrumors 65816

    EvryDayImShufln

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #1
    Hey

    I unlocked with Ziphone but I feel like reflashing my baseband to redo the unlock with iLibertyX. Does anybody know how to do this? I used Ziphones refurbish, but it didnt seem to do anything. It did a couple of things, and then my iPhone just turned back on and was working as if all I did was a restore.

    Any other ideas on how to reflash the 04.04.05 baseband to a fresh one?
     
  2. polishmacuser macrumors 6502a

    polishmacuser

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Location:
    Los Angeles
    #2
    thats basically it, it erases it leaves you in dfu mode to restore to a fresher one. So your all set unless you had a 4.6 bootloader and you downgraded the bootloader with ziphone then your stuck with that bootloader and maybe even screwed for updates
     
  3. EvryDayImShufln thread starter macrumors 65816

    EvryDayImShufln

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #3
    I had a 3.9 and I was aware. But the refurbish didnt seem to erase the baseband. I mean the baseband is still unlocked (even though the phone itself is not jailbroken or activated, I can see my provider on the top left corner).
     
  4. polishmacuser macrumors 6502a

    polishmacuser

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Location:
    Los Angeles
  5. EvryDayImShufln thread starter macrumors 65816

    EvryDayImShufln

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #5
    I did 3 times. Apparently theres some way to use ziphone by command line and I've heard that should work. But honestly I have no clue how to do that lol. Any ideas?
     
  6. polishmacuser macrumors 6502a

    polishmacuser

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Location:
    Los Angeles
    #6
    sadly i dont eh hmmm you already restored i dont know at all sorry
     
  7. EvryDayImShufln thread starter macrumors 65816

    EvryDayImShufln

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #7
    I think I pulled through with a baseband reflash finally. I did it in iLibertyX by ticking off wifi/edge/bluetooth reset. Although I had no way of testing considering an unlock was done at the same time as that, so there was no intermediate step to see if my sim card gave "no service". If anybody could confirm this it would be great, thanks.
     

Share This Page