Remote App and El Capitan Beta

Discussion in 'Apple Watch' started by ourcore, Aug 3, 2015.

  1. ourcore macrumors regular

    ourcore

    Joined:
    Aug 4, 2012
    #1
    Hey, guys,

    I tried setting up my Watch Remote for the first time, but it doesn't seem to be working. When I select to add a new device, it appears in iTunes and I enter the code, but then my library doesn't appear in the Watch. I've tried restarting all devices involved and forgetting all remotes in iTunes, but no luck.

    Can anyone confirm if this is still working on the latest El Capitan public beta? The iOS remote still works fine. Thanks!
     
  2. Julien macrumors G3

    Julien

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Atlanta
  3. ourcore thread starter macrumors regular

    ourcore

    Joined:
    Aug 4, 2012
    #3
    Hmm I just tried on a Windows computer and had the same issue
     
  4. Julien macrumors G3

    Julien

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Atlanta
    #4
    Have you tried restarting your :apple:Watch and iPhone?
     
  5. ourcore thread starter macrumors regular

    ourcore

    Joined:
    Aug 4, 2012
    #5
    Yes, I mentioned that I've restarted my phone, watch, and MacBook several times
     

Share This Page