Remote Control Your Computer

Discussion in 'iPod touch' started by agentkow, Sep 18, 2007.

  1. agentkow macrumors 6502

    agentkow

    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    Vancouver, Canada
    #1
  2. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #2
    The Touch still hasn't been hacked :( Hopefully apps we will be able to put apps on it in the next few days...if not then likely the next few weeks...
     
  3. agentkow thread starter macrumors 6502

    agentkow

    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    Vancouver, Canada
    #3
    I realize, but the solutions in the link are, for the most part, all Safari based, so I'm thinking it doesn't even need to be hacked to work.
     
  4. Arisian macrumors 68000

    Arisian

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    China
    #4
    will try as soon s i get home

    i will try that in about 4 hours... thanks!

    Arisian
     
  5. agentkow thread starter macrumors 6502

    agentkow

    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    Vancouver, Canada
    #5
    No, thank you.
     
  6. Sdashiki macrumors 68040

    Sdashiki

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Location:
    Behind the lens
  7. Matteh117 macrumors regular

    Joined:
    May 24, 2007
    Location:
    Surrey, UK
  8. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #8
    how bout to enable front row? i lost my remote lol
     
  9. tba03 macrumors member

    Joined:
    Sep 18, 2007

Share This Page