iPhone Remove all 'Slide to...' Commands on Lockscreen?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Grayburn, Feb 16, 2012.

  1. Grayburn, Feb 16, 2012
    Last edited: Feb 29, 2012

    Grayburn macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #1
    I have a 'Slide to unlock' text killer theme that i use in Winterboard but it doesn't remove every 'Slide to...' command.

    Does anyone know of one that does or do you have the springboard strings that do that i could maybe borrow?

    TIA
     
  2. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #2
    Racking my brains over this one again, can anyone help or advise me on what you use or do to get rid of all the 'Slide to...' commands?

    Cheers
     
  3. ah123 macrumors regular

    Joined:
    Jul 5, 2011
    #3
    Good question - I'd also like to know this... Anyone?
     
  4. iph4 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 7, 2012
    Location:
    The land of choice
    #4
    Springtomize.

    L.E. Read the topic again. Springtomize for removing text to unlock, and the knob.
     
  5. Minhimalism macrumors 65816

    Minhimalism

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Location:
    Texas
    #5
    This is the best way! To elaborate, go to the Lockscreen section and use a custom string for the text. Use a space, it'll make every "slide to" command blank.
     
  6. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #6
    I don't like paying for things I can do myself for free. It takes the fun out of it.

    /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj/SpringBoard.strings

    This is how we've done it for YEARS before springtomize came out.
     
  7. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #7
    Springtomize 2 gave me some weird errors last time i used it so uninstalled it.


    Hackthatphone, i was trying that last night in var/stash/applications/mobiletimer to remove the 'slide to stop alarm' but it didn't work.

    I'll try where you said though.

    Thank you both.

    ----------

    Cant find 'slide to view' or 'slide to stop alarm' there :eek:
     
  8. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #8
    Putting 'ALARM_LOCK_AWAY' = ' '; in
    /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj/SpringBoard.strings
    don't work as it was showing the var/stash/applications/mobiletimer way as i had left a dot there instead of nothing,as leaving it blank just shows 'ALARM_LOCK_AWAY' instead of 'slide to stop alarm'.

    Slide to reply i can't see anywhere :(
     
  9. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #9
    Cracked it, i'll let you know how in a bit...got to do some real life work.
     
  10. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #10
    To remove 'slide to reply' edit this string like so

    /System/Library/BulletinBoardPlugins/SMSBBPlugin.bundle/en_GB.lproj/SMSBBPlugin.strings/"FULL_REPLY" = " ";

    To remove 'slide to stop alarm' edit this string like so

    /var/stash/Applications/MobileTimer.app/en_GB.lporj/Localizable.strings/"ALARM_LOCK_LABEL" = " ";

    :D
     
  11. creativedogmedia macrumors 65816

    creativedogmedia

    Joined:
    Jun 26, 2011
    #11
    Sorry to resurface this thread but I see where this is but I am using LS 266 (from Cydia) and even though I removed the text as mentioned above the text is still there. Suggestions?
     
  12. jokerswild53 macrumors newbie

    jokerswild53

    Joined:
    Aug 28, 2012
    #12
    slide to answer string



    I've gone in and edited the SpringBoard.strings file and was able to change the 'slide to unlock' and 'slide to power off' but for some reason I can not change the 'slide to answer'. I can change the text in the file but when the phone rings, it still has 'slide to answer' there. Does anyone know why?
     

Share This Page