General Remove Control Center from Lock Screen

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by zamudiovsky, Apr 5, 2014.

  1. zamudiovsky macrumors regular

    Joined:
    Sep 17, 2012
    #1
    Hey guys,

    I am going on vacations to Spain for about a month and want to reduce the risk of having my iPhone stolen (or more like increase the possibility of finding it if it happens)...

    So far I have the following tweaks:

    • TimePasscode - Makes the current time the lock screen passcode.

    • ICaughtU - If the passcode is entered incorrectly it takes a photo with the front camera and sends it to my email and displays a message (My message is "Your picture has been sent to the Police and the iPhone is being tracked." :p).

    • LockSafety - Disables the power down option in the lock screen so they can't turn the phone off, not allowing me to track with Find My iPhone.


    The only thing I need right now is some way to hide the Control Center from the lock screen so they can't turn of the Data or Wifi or anything. Basically I don't want to have any options in the lock screen other than unlocking the phone with a passcode haha

    Any other tips would be greatly appreciated!
     
  2. kolax macrumors G3

    Joined:
    Mar 20, 2007
    #2
    Apple included that already in Settings -> Control Centre -> Access on Lock Screen.

    But if you're worried about someone being able to turn off data/WiFi, it's pointless. They can just turn off the phone..
     
  3. zamudiovsky thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 17, 2012
    #3
    oh, well I feel stupid now hahaha thanks a lot!
     
  4. Ubuntu macrumors 68000

    Ubuntu

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Location:
    UK/US
    #4
    If you don't want the control centre to be accessible from lockscreen at all you could turn it off in Settings > Control Centre.
     
  5. HenryLong macrumors 6502

    HenryLong

    Joined:
    Apr 11, 2013
    Location:
    Germany
    #5
    Or install CCControls. Lets you choose which specific toggle shall be accessible on lockscreen and which doesn't.
     

Share This Page