Rent Movies/TV Disappeared ATV2

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by SteveAbootman, Feb 27, 2011.

  1. SteveAbootman macrumors 6502a

    SteveAbootman

    Joined:
    May 12, 2008
    Location:
    USA
    #1
    Went to use my apple tv tonight for the first time in a few weeks. Launched my remote app on iPhone and was ready to go, except for one problem - I can't see movies or tv shows available for purchase/rent.

    I've attached a picture of the problem, if anyone has seen this happen before your help in resolving is appreciated! I've already logged out then back in to my apple account, checked connection status, and made sure parental controls are off.

    Any options besides a restore of the device? Thanks!
     

    Attached Files:

  2. lucas27 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 22, 2011
  3. SteveAbootman thread starter macrumors 6502a

    SteveAbootman

    Joined:
    May 12, 2008
    Location:
    USA
    #3
    Thank you!

    Unfortunately, the TV is not great enough to recognize the problem and fix it by itself. Anyone care to offer tips/suggestions? If not, I'll be restoring the device tonight in hopes that remedies the problem. Otherwise, I'll be lead to believe it is a setting on my Account that is blocking or turning off the feature; which would be strange seeing how i can purchase/rent in iTunes just fine.
     
  4. techchallenger macrumors newbie

    Joined:
    Nov 12, 2010
    #4
    Did you already reset the device with your remote?

    Resetting your Apple TV (2nd generation) with an aluminum Apple Remote

    Press and hold Menu and Down (buttons 3 and 4 below) on your aluminum Apple Remote for six seconds and then release when you see the LED light on the Apple TV flash rapidly.
     
  5. SteveAbootman thread starter macrumors 6502a

    SteveAbootman

    Joined:
    May 12, 2008
    Location:
    USA
    #5
    I have not tried that yet, didn't know it was an option. I'll be sure to do that before doing a full restore to see if that does the trick.

    Thanks!
     
  6. DMC0921 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Location:
    Fernley, NV
    #6
    You could also try just unplugging the unit, waiting about 20-30 seconds, then plug it back in. Has happened to me before and this usually fixes the issue. Hope it helps.
     
  7. SteveAbootman thread starter macrumors 6502a

    SteveAbootman

    Joined:
    May 12, 2008
    Location:
    USA
    #7
    Indeed it has, i figured unplugging it would lose all the settings. Problem solved, thanks everyone!
     

Share This Page